Opet nagradna igra od Vlade Srbije: Uzmi račun i pobijedi

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Koverte s fiskalnim računima i slipovima od danas mogu da se šalju za državnu nagradnu igru ”Uzmi račun i pobedi”

Nagradni fond će biti dupliran u odnosu na prošlu godinu i iznosiće 260,6 miliona dinara, rečeno je na konferenciji u Vladi Srbije. Podrazumevaće nekoliko stanova u Beogradu na najatraktivnijim lokacijama, automobile, belu tehniku, vredne robne nagradde, a moguće i atraktivna putovanja, što će biti precizirano u naredne dve nedelje.

– Jedna od važnih mera nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije je i nagradna igra ”Uzmi račun i pobedi”. Istraživanje NALED pokazalo je da 94 odsto ispitanika podržava rešavanje tog problema – istakla je premijerka Ana Brnabić i naglasila da će priređivač ove nagradne igre biti Vlada Srbije kako bi joj još više dali na značaju.

Jednostavno slanje:

Kako bi se izašlo u susret građanima, ove godine je olakšana procedura slanja računa.

– Računi će moći da se šalju u bilo kojoj koverti, ne u tipskoj, kao što je to bilo prošle godine.

Na koverti nije potrebno pisati adresu, već samo ”Uzmi račun i pobedi 2018”, a na strani gde se otvara koverat osoba koja ga šalje treba da upiše svoje ime, prezime, adresu iz lične karte ili pasoša, kao i broj telefona. Za ovu nagradnu igru se ne plaća poštarina, a svako može da pošalje neograničen broj koverti, samo je bitno da u njima bude deset ili više fiskalnih računa većih od 100 dinara, ili deset ili više slipova koji se dobijaju plaćanjem karticom, takođe u iznosu većem od 100 dinara – kaže naš sagovornik upućen u pravila nove nagradne igre.

 

Računi od početka 2018:

U nagradnoj igri mogu da učestvuju svi oni računi i slipovi koji su izdati od 1. januara 2018. godine, a zvanično, nagradna igra počinje početkom marta, kada će biti izvlačenja.

 

TEKST: tanjug. rs

FOTO: vranjska plus; ebelacrkva.rs; mondo.rs

 

S A N A – DŽANA DŽANKOVIĆ

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img