Home Vijesti SPP izlazi na beogradske izbore, dr. Prokić nosilac liste

SPP izlazi na beogradske izbore, dr. Prokić nosilac liste

448
0

Prvu izbornu provjeru, Stranka pravde I pomirenja će imati već 4. marta na izborima u Beogradu. Za izlazak na izbore u glavnom gradu odlučili su se jer, kako kaže lider ove stranke, u Beogradu ima jako puno manjinskih grupa koje su potpuno nevidljive i žedne nekog svog predstavnika. Kandidat će, izvjesno je prema riječima Zukorlića, biti prof. dr. Nenad Prokić.

“Sigurno da će Nenad Prokić biti prvi na listi, verovatno i kandidat za gradonačelnika. Imamo prilično ozbiljnu ekipu, raznovrsnu, nekonvencionalnu, kvalitetnu”, tvrdi Zukorlić.

Stranka pravde i pomirenja Beograđanima nudi pravdu i pravičnost, kaže Zukorlić i dodaje da će slogan kampanje biti “Za čist Beograd”.

“Fanatički i ekstremno ćemo se boriti za čistotu – od čistote na ulici do odnosa u organizaciji grada. Dakle, čistota! Za čist Beograd, to će biti naša parola”, dodaje Zukorlić.

Zukorlić je najavio da Stranka pravde I pomirenja sutra započinje prikupljanje potpisa za učešće na beogradskim izborima koji će se održati  4. Marta.

SANA – Hamza Škrijelj