Home Rubrike Vijesti Incident u Sportskom savezu u Prijepolju

Incident u Sportskom savezu u Prijepolju

635

Iako je nedavno održana sjednica Sportskog saveza opštine Prijepolje na kojoj je apsolutna većina lokalnih klubova dala podršku aktuelnom rukovodstvu na čelu sa Milovanom Miličevićem, nekolicina ljudi nastavila je sa opstrukcijom Sportskog saveza.

Predsjednik Sportskog saveza Miličević navodi da su Savo Pušica i Eldar Lisica, nakon verbalnih prijetnji pokušali da se fizički obračunaju sa sekretarom Sportskog saveza  Adnanom Mušovićom.

“Sportski savez opštine Prijepolje u zadnje vrijeme pored verbalnih duela, pojedini su krenuli i sa fizičkim dijelom nasrtanja na radnike i zaposlene u Sportskom savezu, tako da se pre neki dan i desio fizički napad na sekretara Sportskog saveza, gospodina Mušovića. Imali smo verbalni duet pred božićni turnir i posle božićnog turnira  tako da se jutros fizički kontakt desio ispred ulaza u prostorije Sportskog saveza, gdje bivši zaposleni nisu dozvolili sekretaru da uđe u svoje prostorije” istakao je gospodin Miličević

Sekretar Mušović navodi da opstrukcije, vrijeđanja i pokušaj izazivanja incidenata traju duži period, te pozvao nadležne organe da reaguju.

“Obzirom da je situacija Sportskog saveza riješena, jedini način koji im je ostao jeste da nas isprovociraju vrijeđanjem, ali naravno mi to nećemo dozvoliti i čekamo nadležne organe da i po tom pitanju reaguju i riješe taj problem. Konstantno imamo vrijeđanje od Save Pušice i Eldara Lisice i ometanja na radu, naravno i sretanja na ulici i provociranje tipa psovki.”

Podsjećamo da su podršku aktuelnom rukovodstvu Sportskog saveza prušila 22 kluba, te da je Pušici i Lisici ostalo jedino da simuliraju da su faktor u Savezu.

SANA – Adaleta Sejdović-Hamzić

Previous articleDr. Zukorlić pružio podršku akciji uklanjanja kockarnica
Next articleZećirović porućio da će se do 2020. prepoloviti broj saobraćajnih nesreća