Home Rubrike Vijesti Treći dan akcije prikupljanja potpisa za peticiju protiv kockarnica i kladionica

Treći dan akcije prikupljanja potpisa za peticiju protiv kockarnica i kladionica

473
0

 

Stranka pravde i pomirenja već treći dan aktivno nastavlja prikupljati potpise za peticiju protiv kockarnica i kladionica u blizini obrazovnih ustanova.

Predsjednik Gradskog odbora Mustafa Fetić apelovao na sve građane da svi potpišu ovu akciju i da učestvuju u akciji uklanjanja ovih štetnih ustanova od naših obrazovnih i vjerskih institucija, kako ne bi prljali ovaj naš čisti ambijent.

“Molim sve intelektualce, molim sve prosvetne radnike, sve ljude dobre volje da budu svjesni da sa ovom akcijom potpisivanja peticije protiv kladionica i kockarnica u blizini obrazovnih ustanova, oni daju šansu svojoj omladini, daju šansu svojoj djeci da žive jedan normalan život, da na neki način obezbijeđuju građanima Novog Pazara bezbijedan i siguran život i naravno da se borimo svi na zajedničkom frontu protiv svakog društvenog zla.” istakao je predsjednik Gradskog odbora Mustafa Fetić

Mladi Stranke pravde i pomirenja podržali su ovu akciju i u prethodnim danima su bili aktivni na štandu od 11 do 16h i uvijek su tu da pomognu ističe predsjednik mladih Stranke pravde i pomirenja. On je istakao da je ova akcija prvenstveno za dobrobit omladine ali i cijelog Sandžaka.

“Pozivam omadinu drugih partija da se aktivno uključe i da podrže ovu peticiju i također da pozovu ostalu omladinu da podrže, jer je ovo zbog naše budućnosti i nadam se da su svi toga svjesni.” poručio je predsjednik mladih Stranke pravde i pomirenja Semir Madžgalj

Štand za potpisivanje peticije protiv kladionica i kockarnica sutra će biti kod bolnica ispred predškolske ustanove Reuda od 8:30h.

SANA – Adaleta Sejdović-Hamzić

Foto: SANA 

Previous article2347 beba rođeno u 2017. u Novom Pazaru
Next articleU Dortmundu klanjana dženaza r. Eldini Kalač