Home Rubrike Vijesti Nastavljena prljava kampanja protiv koalicione vlasti u Prijepolju

Nastavljena prljava kampanja protiv koalicione vlasti u Prijepolju

533

 

Nastavljena besprizorna i prljava kampanja protiv koalicione vlasti u Prijepolju. Meta izmišljotina režimskih i fantomskih portala i danas bio lider najjače bošnjačke stranke u vlasti Prijepolja, Samir Tandir, po, kako navodi, više puta ponovljenom ucjenjivačkom metodu. Uspjesi u radu Lokalne vlasti, zadovoljstvo građana, zalaganje i konstantan boravak na terenu smeta predstavnicima, kako ih okarakterisaše, političke prošlosti u Prijepolju, pa su preko PP Medije i  Glasa Zapadne Srbije plasirane brojne uvrede, laži i izmišljotine bez ikakvih dokaza, koje je Adis Micanović, čovjek sumnjive prošlosti, iznio na račun Samira Tandira i njegovog kolege Meda Mekića, te Sandžak televizije.

Poslije medijskog ismijavanja pomoći siromašnoj djeci i nemoćnim starim ljudima u danima novogodišnjih praznika, te upada u prostorije Stranke pravde i pomirenja, uslijedio je i pokušaj medijskog linča, gdje je Samir Tandir, neosnovano oklevetan za reketiranje. On ističe  da je sve ovo razlog rasta popularnosti Stranke pravde i pomirenja, te poručuje vidjet’ ćemo se na sudu.

 

Global Partners Group doo je firma zastupnik Sandžak televizije za zapadni dio Sandžaka. Dotični Micanović ima potpisan ugovor sa spomenutom firmom o medijskoj promociji svoga kluba. Kontaktirali smo Global Partners Group i upitali ih za komentar, koji su poručili da će dotičnog tužiti za narušavanje poslovnog ugleda i neispunjavanje ugovorom predviđenih obaveza.

Jedan od oklevetanih, Mersid Medo Mekić navodi da ga je Micanović pozivao na telefon i molio da mu pomogne kod bodovanja kluba, ne bi li dobio više sredstava i tako riješio nagomilane kockarske dugove.

Predstavnici lokalne samouprave poručuju da će ovim samo još više biti ujedinjeni redovi, te da ih ništa neće odvratiti od iskrene borbe za pravdu i opšti boljitak života u Prijepolju.

Iako Micanović nije izvršio predviđene obaveze prema Global Partners Group doo kao zastupniku Sandžak televizije, ipak je bio medijski promoviran, kao i rad njegovog kluba.

SANA – Hamza Škrijelj

 

Previous articleSPP predala listu na lokanim izborima u Beranama
Next articleSrednjoškolci iz Prijepolja donirali hljebove za Vakufsku kuhinju