Home Vijesti Nakon napada na prostorije SPP-a u Prijepolju, ista osoba napala i članove...

Nakon napada na prostorije SPP-a u Prijepolju, ista osoba napala i članove porodice Gačević

310
0

U danu kada je ubijen političar sa Kosova Oliver Ivanović, poručuju iz lokalne vlasti u Prijepolju, nastavljaju se brutalni i bestidni napadi na lidere koalicione vlasti u Prijepolju gospodina Samira Tandira i Milana Gačevića. Isti počinioc koji je prije par dana izvršio krivično djelo razbojništvo, gdje je brutalno upao u prostorije Stranke pravde i pomirenja u Prijepolju izvršivši razbojništvo, sada je izvršio napad na brata Milana Gačevića, koalicionog partnera SPP-a u vlasti Prijepolja koji je tog dana bio na licu mjesta i dao punu podršku gospodinu Tandiru uz poruku da je svaki napad na njega i članove te stranke napad na cijelu vlast, prvenstveno na Novu Srbiju čiji je lider u Prijepolju. Ovo se, poručuje Gačević, nikako ne smije shvatiti neozbiljno, jer neko ima za cilj da uplaši predstavnike vlasti, koji odgovorno rade svoj posao i polako staju na kraj kriminalu, kako ga nazvaše, prethodnog vladajućeg režima.

Lider najjače bošnjačke stranke u vlasti Prijepolja gospodin Samir Tandir dao je podršku svom koalicionom partneru, dodajući da ga niko ne može ubijediti da je sve ovo slučajnost.

Nakon verbalnih, te napada preko brojnih kako režimskih, tako i fantomskih medija, uslijedili su i fizički nasrtaji na prve ljude i autentične predstavnike bošnjačkog i srpskog naroda, kojima su građani Prijepolja na prethodnim izborima dali povjerenje. Mnogi se pitaju, šta je sljedeće?

SANA – Hamza Škrijelj