Home Vijesti 2017. ISPRATILI RADNO

2017. ISPRATILI RADNO

673
0

Radni zadnji dan u godini za koalicionu vlast u Prijepolju. Predstavnici opštine najprije obišli mjesne zajednice i okolna sela kako bi se uverili da su svi putevi prohodni za mala vozila. Gospodin Samir Tandir je zajedno sa članom OV Milanom Gačevićem bio na lice mjesta i uverio se u prohodnost puteva. 
Poslije obilaska sela i mjesnih zajednica njima se pridruzio i predsjednik opštine Prijepolje gospodin Zindović. Zajedno su nastavili obilazak dežurnih službi u ovoj sandžačkoj opštini.
U tom sastavu su prvo obišli bolnicu i porodilište i tu razgovarali sa doktorima i pacijentima. Predsjednik opštine je rekao:Nećemo vam mi oduzimati puno vremena, dali smo sebi zadatak da budemo na mjestima koja su od važnosti u danima kad su gužve i aktivnosti povećane.”

Nakon toga su posjetili i Vatrkogasnu službu kao i PU u Prijepolju. Sa vatrogascima su razgovarali o nabavci savremenog plana grada kako bi im olakšali lociranje potencijalnih kriznih tačaka u opštini kao i o nabavci novih vozila.

U policijskoj upravi su ih upoznali sa statističkim činjenicama da u Prijepolju postoji deset hiljda registrovanih putničkih vozila i hiljadu teretnih. To je za gospodina Zindovića bilo dovoljno da zaključi da se u ovoj opštini lijepo živi i da je to po jedno auto na svaka tri građanina Prijepolja.

Kako ekskluzivno saznajemo u području koje kontroliše prijepoljska policija desilo se svega pet nezgoda sa fatalnim ishodima u 2018. godini, što je, zaključuju iz PU Prijepolja jedna od pet najuspešnijih policijskih uprava na teritoriji Srbije.

Koaliciona vlast u Prijepolju okupljena oko SNS-a i SPP-a je na zahtjev građana brzom reakciom ukrasila grad za novogodišnje praznike iako je pređašnji plan bio da se taj novac uštedi i potroši za rješavanje gorućih problema kojih je sve manje u Prijepolju.
SANA E. Đ.