Opština Prijepolje poklonila preko 200 paketa najmlađim sugrađanima

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima


Opština Prijepolje zajedno sa Centrom za socijalni rad poklonila je preko 200 paketa povodom praznika najmlađim sugrađanima, pogotovu onim čije su porodice slabijeg materijalnog stanja.

Cilj je, ističu iz Lokalne samouprave da djeca bar u danima praznika budu sretna, zadovoljna i nasmijana.

Iako su dani vikenda, i to uoči novogodišnjih praznika, vlast u Prijepolju čiju okosnicu čine autentični predstavnici bošnjačkog i srpskog naroda ne odmaraju i nemaju vremena za praznovanje. Onako kako su i obećali građanima kada su preuzeli vlast, navode oni, obećanje će i ispuniti, a to je da budu sa onim mještanima kojima su najpotrebniji u ovim hladnim zimskim danima, a to su svakako najstarije osobe u selima gdje snijeg zna napraviti velike probleme.

Nakon što je završena podjela paketa najmlađima, predstavnici vlasti u Prijepolju na čelu sa liderom najjače bošnjačke stranke u vlasti Prijepolja i šefom odborničke grupe Stranke pravde i pomirenja Samirom Tandirom kao i članovima opštinskog vijeća Milanom Gačevićem i Sabahudinom Hajdarevićem obišli su najstarije mještane sela Mostište u mjesnoj zajednici Jabuka, koji su ih domaćinski dočekali i sa njima razgovarali o gorućim problemima, pogotovu zimi kada je slabo dana prohodnog puta, a ima starih i bolesnih ljudi.

Tim povodom istaknuto da su ovo prvi ljudi iz vlasti koji su ih ikada posjetili.

Za sve što je učinila i čini sa mjesta direktorice Centra za socijalni rad u Prijepolju, Sabira Hadžiavdić dobila je posebnu zahvalnicu od strane Jelene Gačević, predsjednice Udruženja građana “Jabuka”.

Opština Prijepolje opredijelila je i posebna sredstva za ukrašavanje grada tokom dana praznika, a u završnoj fazi montaže su i savremene LED sijalice koje će poboljšati uličnu rasvjetu u ovoj opštini.


SANA – Hamza Škrijelj

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img