Tandir: Budžet za 2018. godinu izbalansiran i domaćinski

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Na 14. sjednici Skupštine opštine Prijepolje našle su se 4 tačke Dnevnog reda, a to su Razmatranje prijedloga odluke o budžetu Opštine za 2018. godinu, Razmatranje kadrovskog plana opštinske uprave opštine Prijepolje i Turističke organizcije Prijepolje za 2018. godinu, Razmatranje programa rada Skupštine opštine Prijepolje za 2018. godinu, kao i Odbornička pitanja.

Odbornička grupa BDZ Sandžaka i LDP promijenila je ime u Stranka pravde i pomirenja – Liberalno Demokratska Partija. Šef odborničke grupe je Samir Tandir, dok je njegov zamjenik Ahmet Henjaš.

Šef odborničke grupe SPP-a Samir Tandir čestitao je članovima opštinskog vijeća na uspješnoj godini.

On je prokomentarisao napuštanje sjednice odbornika SDP-a, ističući da je to način na koji se oni bore.

“Kamere su zabilježile da našem sugrađaninu nije asfaltirano 150 metara puta do njegove kuće, samo zato što nije glasao za SDP. Šta sad treba ja da uradim, da mu kažem da je kriv, e pa nećemo tako. Asfaltiramo svima, pa neka glasaju onoga za koga misle da je najbolji. Ovo je zaista uravnotežen, izbalansiran i domaćinski budžet. Imamo podršku vlasti i na državnom nivou, nemamo podršku samo jednog ministra i on će biti uskoro sklonjen sa dužnosti. I mi griješimo, nismo ni mi savršeni, ali smo otvoreni za svaki vid saradnje, dođite u zgradu Opštine, recite šta ne valja, ako imate šta reći, a mi ćemo nastojati da greške ispravimo kao i svi pametni ljudi. Želim da čestitam predsjedniku opštine, članovima opštinske uprave, ovo je zaista najuspješnija godina u posljednjoj deceniji”, istakao je šef odborničke grupe SPP Samir Tandir.

Tandir se zahvalio Vladi Republike Srbije na podršci, te naveo da je koalicija SNS-SPP-SPS garant razvoja Prijepolja.

Za kraj izlaganja posebno je istakao predsjednika opštine Dragoljuba Zindovića (SNS) i načelnicu uprave Sabiru Hodžić (SPP) rekavši da su njihovim naporom obezbjeđena sredstva od Vlade za Stari most u Šarampovu.

SANA – H.Škrijelj

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img