Održan seminar „Iskoristi svoje vrijeme, budi uspješan“

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

 

U omladinskom centru Gazi Sinan-begove džamije nastavlja se serijal seminara pod nazivom „Škola života“. Ovaj put gost seminara je bio direktor Sandžak media centra, profesor Salaudin Fetić a tema je bila „Iskoristi svoje vrijeme, budi uspješan“. On je u svom govoru istakao da je važno na pozitivan način iskoristiti vrijeme.

“Veoma je važno da mladi shvate koje su prave vrijednosti, te da kroz ovakva predavanja njima pružimo različite mogućnosti kako bi na najbolji način iskorititi svoje vrijeme” – kazao je profesor Fetić.

Prisutni u sve većem broju posjećuju serijal seminara „Škola života“ te na taj način direktno učestvuju u  realizaciji seminara.

“Mislim da je ovo jedan od najboljih načina da mi mladi čujemo različita iskustva, ali pri tome da učestvujemo u interaktivnim predavanjima, tj. seminarima” – kazao je Anes Bećirović.

Moderator seminara bio je Usame Zukorlić, koji je najavio da će se nastaviti interaktivna predavanja koja će se ticati različitih poučnih tema iz života, a koja će pozitivno utjecati i podstaći mlade ljude da razmisle o svom vremenu, koje mogu pozitivno iskoristiti.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img