Home Vijesti Šemsović: Protiv sam istupanja kluba iz lige, osjećam se iznevjerenim

Šemsović: Protiv sam istupanja kluba iz lige, osjećam se iznevjerenim

421
0

Резултат слика за ćerim šemsović

Odluka Upravnog odbora FK Novi Pazar o istupanju iz takmičeja u Prvoj ligi Srbije izazvala je veliku pažnju javnosti u ovom gradu. Brojni fudbalski stručnjaci, bivši fudbaleri, treneri i navijači već ranije su istakli da su protiv takve odluke. Razgovarali smo i sa gospodinom Ćerimom Šemsovićem, koji je u više navrata bio predsjednik FK Novi Pazar i čovjek koji je godinama unazad finansirao ovaj klub, kako navodi, sve zbog jednog cilja, a to je ljubav prema fudbalu i Pazarcima.

Istakao da je proti istupanja kluba iz lige te da se osjećam iznevjerenim.

“Niko nije ispoštovao moj stav da to ne treba da se radi. Jednostavno ja sam čak i povrijeđen i na neki način iznevjeren jer godinama ulažem u FK Novi Pazar i to je trebalo da dobije i šire dimenzije. Drugi ljudi su ulazili u klub da bi se promovisali i da završe neke svoje poslove. Ja neću biti na Skupštini i rekao sam da me ne zovu ako istupanje iz takmičenja bude tema. Znam da je fudbalski klub u krizi i da fali finansijskih sredstava ali i drugi klubovi imaju problema i to mnogo većih problema pa nisu istupali iz lige. Defitivno smo slabići i to je to nemam šta više da kažem.” završio je Šemsović.

Kako nezvanično saznajemo Skupština Fudbalskog kluba Novi Pazar, koja je prethodno najavljena za 8. decembar, održaće se najverovatnije u ponedeljak, 11. decembra.

Podsjećamo, Upravni odbor Novog Pazara prije 10 dana donio je jednoglasnu odluku o istupanju iz Prve lige Srbije zbog nezadovoljstva suđenjem Đorđa Maksimovića na utakmici protiv Budućnosti u Dobanovcima (1:1).

Osim toga, Pazarci su Maksimoviću zamerili što nije postupio po pravilima i prekinuo meč posle skandiranja navijača domaćeg tima osuđenom ratnom zločincu Ratku Mladiću.

SANA – H.Š.