Home Vijesti Vlast u Prijepolju neumorno radi – asfaltiran put od Velike Župe do...

Vlast u Prijepolju neumorno radi – asfaltiran put od Velike Župe do Aljovog Potoka

309
0

Opština Prijepolje nastavlja sa radovima vezanih za rekonstrukciju i asfaltiranje  puteva u seoskim mesnim zajednicama. Pre nekoliko dana počeli su i radovi na asfaltiranju puta  Velika Župa – Dolac – Aljov Potok u dužni od 750 metara. Investicija je vredna 2.400.000 dinara a radove izvodi preduzeće “Rad – Labud” iz Prijepolja. Iz vlasti kažu da je infrastruktura prioritet u ovom mandatu te da će, kako su I obećali građanima, raditi na tome.

Izvođač radova nezadovoljan prethodno urađenim na ovom putu jer su, kako kaže, pripreme loše urađene ali da će uz gubitke do 30 procenata zarade ipak uspjeti da završe ovu dionicu.

Radovi na sanaciji i asfaltiranju 18 putnih pravaca u opštini počeli su početkom meseca i procenjeni su na oko 60 miliona dinara. Na tenderu za izvođaće radova izabrana su preduzeća: „Putevi Zlatar“, „Novi Pazar put“, „Rad Labud – Putevi Ivanjica“. Vlast okupljena oko SNS-a i BDZ Sandžaka složna u jednome, po svaku cijenu obezbijediti svim građanima puteve dostojne 21. Vijeka.

SANA – H.Š.