Udruženje građana Jabuka dodijelilo zahvalnice najzaslužnijima za put

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Udruženje mještana sela Jabuka dodijelilo je zahvalnice najzaslužnijima za pomoć posljednjih godina. Član opštinskog vijeća i predsjednik gradskog odbora Nove Srbije u Prijepolju Milan Gačević u svojstvu domaćina poželio je dobrodošlicu svima istakavši da je teško bilo gledati polako umiranje sela Jabuka, ali nova vlast čiju okosnicu čine SNS i BDZ Sandžaka uz brojne koalicione partnere učinili su, kako kaže, da se ovo selo probudi, u njega se dodatno investira, što je rezultiralo asfaltiranjem puta i brojnim projektima koji su u toku.

Jedan od posebnih gostiju bio je šef odborničkog kluba BDZ Sandžaka Samir Tandir koji je istakao da nova politička kultura koju je ova vlast implementirala u Prijepolju neće dozvoliti da se nepravda prema selima i seoskim područijima ponovi.

Pored brojnih i Sandžak televizija dobila je posebno priznanje za doprinos na polju medijskog izvještavanja o problemima ovog sela, što je rezultiralo da se tako skrene pažnja i riješe neki od ključnih problema. Počasni gost na skupu bio je i predsjednik Nove Srbije Velimir Ilić koji je u obraćanju istakao da samo ljudi koji imaju vjere u sebi mogu činiti dobre stvari.

Skupu su prisustvovali gotovo svi predstavnici političkih stranaka u vlasti Prijepolja, što je još jedan od dokaza jedinstva ka zajedničkim uspijesima.

SANA – H.Š.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img