Predstavnici IKC Dortmund donirali 15 stipendija studentima FIS-a

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Delegacija Islamskog kulturnog centra iz Dortmunda, Njemačka, koju su predvodili predsjednik Nusret Balić, imam u džematu Haris ef. Kalač, kao i predsjednik humanitarnog fonda pri IKC, Hakija Murić, posjetili su Fakultet za islamske studije i uručili 15 stipendija studentima Fakulteta.

U ime Fakulteta delegaciju je primio prodekan prof.dr. Admir Muratović i prof.dr. Hajrudin Balić. Prodekan Muratović se zahvalio vrijednim Bošnjacima iz Dortmunda koji su, kao i nebrojeno puta do sada stali uz ovu instituciju, te svojim prilozima pomogli kako izgradnju same zgrade tako i nesmetano studiranje naših studenata.


Gospodin Nusret Balić naglasava da će i u narednom periodu biti na raspolaganju, ne skrivajući svoje zadovoljstvo onim što su imali prilike čuti i vidjeti na Fakultetu.

Menadžment Fakulteta zahvalio se Bošnjacima, koji žive i rade u dijaspori, na nesebičnoj brizi i pažnji koju pokazuju prema ovoj instituciji, ali nadasve na povjerenju koje nama uliva dodatnu snagu i samopouzdanje da nastavimo dalje, u pravcu jačanja kapaciteta naše ustanove, a samim tim i misije zbog koje i postoji, navode iz službe fakulteta.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img