Home Rubrike Vijesti Prijepolje dobilo nove, najsavremenije semafore

Prijepolje dobilo nove, najsavremenije semafore

357

Osim investiranja u puteve, protivgradnu zaštitu I  poljoprivredu, opštinska vlast u Prijepolju čiju okosnicu čine SNS i BDZ Sandžaka radi i na uljepšavanju grada. U toku je zamjena led rasvjete i ugradnja novih semafora.

Plodovi ovog rada vidljivi su na svakom koraku, ističu zadovoljni građani, a novina u gradu je semafor, koji će konačno urediti saobraćaj u ovom gradu i olakšati učestvovanje u njemu. Postavljanje ovog semafora trajalo je 2 nedjelje, a  projekat je odradila beogradska agencija „Zeleni talas“, dok je radove izvela firma „Svetlomatik“ iz Užica. Prema riječima Zorana Žunića iz užičke firme „Svetlomatik“, riječ je o semaforu sa najnovijim digitalnim uređajima sa led opremom koji se teže kvare i imaju bolju preglednost, a moguće ih je i preprogramirati prema potrebama saobraćaja.

Iz vlasti poručuju da se ravnomjerno investira i u grad i u seosko područje i da je pred njima dosta posla, jer je, kako navode, prethodni režim okupljen oko SDP-a i  DS-a ostavio haos. Narednih dana, dodaju, nastavlja se asfaltiranje ulica, izgradnja planiranih vodovoda i kanalizacija, te preuzimanje vodovoda Ravne.

SANA – H.Š.

Previous articleUgljanin traži povlačenje i reviziju Akcionog plana za manjine
Next articleZUKORLIĆ: NE DOZVOLJAVAM NIKOM DA USLOVLJAVA MOJ ODNOS SA BOSNOM