Home Vijesti Zatrić: Imamo kvalitet, borićemo se za trofeje

Zatrić: Imamo kvalitet, borićemo se za trofeje

295
0

Odbojkaši Novog Pazara otpočeli su pripreme za predstojeću sezonu u novom ruhu. Na čelu sa novim trenerom, a jednim od najboljih igrača kluba u prethodnim sezonama Hamzom Zatrićem, kao i brojnim pojačanjima koja dolaze iz Partizana, Ribnice i drugih klubova, očekuju se dobri rezultati i ove sezone.

Prvom treningu prošlogodišnjeg polufinaliste plej-ofa prisustvovalo je 15 odbojkaša, među kojima su i trojica novajlija – srednji bloker Aleksa Polomac i tehničar Nemanja Sretenović koji su stigli iz Partizana, kao i organizator igre Andrija Vilimanović iz kraljevačke Ribnice. Trener Zatrić navodi da je ekipa dovoljno jaka da se i ove godine bori za trofeje.

Umjesto Zatrića, odbojkaše Novog Pazara će sljedeće sezone kao kapiten predvoditi Marko Božović koji je istakao da mu je time ukazana velika čast.

Dres Novog Pazara u narednoj sezoni neće nositi tehničari Luka Šormaz i Aldin Oković, kao i srednji bloker Dušan Lopar, koji je otišao u francuski Oranž Volej, dok će gotovo izvjesno karijere u inostranstvu nastaviti i primač servisa Srećko Ristić, kao i korektor Irfan Hamzagić. Novi Pazar je prošle godine osvojio Kup Srbije, što mu je bio prvi trofej u historiji.

SANA – H.Š.