Biševac demantirao: Nije me tuklo Zukorlićevo obezbjeđenje (Video)

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Nakon što je za Regionalnu televiziju dao izjavu da su ga u nedjelju na gradskom Trgu u Novom Pazaru pretukli pripadnici obezbjeđenja Muamera Zukorlića, Taib Biševac mještanin naselja Hadžet demantirao je ove navode. Istakao da je novu izjavu dao bez ikakve prisile, a ono što je tad rekao dato je u afektu i pod lijekovima.Naglašava, tjelohranitelji Zukorlića prijatelji su njegovog sina i ovu izjavu, ističe, također je dao u PU N. Pazar.

“Došao sam bez ikakve prisile jer mene nije strah osim od Allaha dž.š. U prvom momentu kada sam bio u depresivnom stanju, kada sam primio dvije injekcije za smirenje ja sam rekao da su to bili Muftijini telohranitelji. Međutim, kada su me poveli u SUP i pokazali mi Muftijine telohranitelji, video sam da oni nisu bili tu, osim jednog koji je pokušao da nas razdvoji.” kazao je Biševac.

On dodaje da nije došao pod prisilom niti pod nagovorom već je došao kako bi ispravio grešku koji je napravio jer je optužio pogrešne ljude.

“Došao sam kako bih olakšao sebi. Kada sam se malo smirio i umio vodom rekao sam sam sebi, pa nisu oni. Takvu sam izjavu dao i u policiji, nisu me tukli Zukorlićevi telohranitelji, oni su prijatelji mojeg sina.” istakao je Biševac.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img