NOVI PAZAR SPREMAN ZA PRVENSTVO BALKANA

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Održana je press konferencija povodom 76. Balkanskih atletskih igara koje će se u Novom Pazaru održati 15. i 16. jula na novoizgrađenom atletskom stadionu. Na konferenciji su govorili gradonačelnik Novog Pazara Nihad Biševac i direktor Atletskog saveza Srbije gospodin Slobodan Branković. Gradonačelnik Biševac navodi da je ovo najveće sportsko takmičenje u regionu, pa je samim tim i veliki izazov i podstrek za razvoj sporta u ovom gradu.

„Ovo je najveća sportska manifestacija koja će se održati u Novom Pazaru i u našem regionu, pa je kao takva veliki izazov i podstrek za razvoj sporta, pogotovu atletike, kako u našem gradu, tako i u cijeloj državi i na Balkanu“, ističe Biševac.

Direktor AS Srbije Slobodan Branković navodi prezadovoljan je izgledom i standardom atletskog stadiona, dodajući da je veliki poduhvat uhvatiti se u koštac sa samom organizacijom ovakvog  takmičenja.

„Veliki je poduhvat uhvatiti se u koštac sa ovakvom jednom organizacijom i sa objektom koji nije bio završen i pripremljen za ovako velik događaj koji nas očekuje. Objekat je prelijep, prošao sam mnogo atletskih objekata u karijeri, ali vjerujem da će ovo za naše goste biti jedan od najljepših“, rekao je Branković.

Svi složni u jednom, a to je da će šampionat Balkana u Novom Pazaru biti najveće sportsko takmičenje ikada organizovano u ovom dijelu Srbije.

SANA – H.Š.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img