BDZ SANDŽAKA U PRIJEPOLJU JEDINSTVENA! NAJAVLJUJU NOVE POBJEDE!

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Vladajuća koalicija u Prijepolju nikad jača i jedinstvenija, navode iz tamošnje vlasti. Pojedini portali bliski SDP-u, kažu predstavnici prijepoljske vlasti, prethodnih dana pisali su o slabljenju pojedinih stranaka u vlasti. Iz BDZ Sandžaka poručili da nikada nisu bili jači niti jedinstveniji, te da svoju energiju neće koristiti za dnevno-političku raspravu, već za rješavanje nagomilanih problema koji su plod, dodaju, nerada prethodnika.

„Odbor BDZ Sandžaka u Prijepolju nikada nije bio jači, čvršći i jedinstveniji nego u ovom trenutku. Mi ćemo i dalje nastaviti da se žučno borimo za sva prava i interese građana opštine Prijepolje, a svi pojedinci koji pokušavaju da svojim pojedinačnim djelovanjem naruše kredibilitet BDZ Sandžaka, neka znaju da neće u tome uspjeti“, navodi Muhamed Bašić.

Iz koalicione stranke LDP poručili da gospodin Samir Tandir, kao šef odborničkog kluba BDZ Sandžaka u Prijepolju ima veliku podršku te stranke, te da pojedinim pisanjima, kako kažu, opozicija želi zaraditi sitne političke poene.

„Mislim da mediji koji se bave takvim temama najviše govore sami o sebi i da će se kad tad njima to vratiti kao bumerang negativne pojave u društvu. Koalicija LDP – BDZ Sandžaka dobija sve više pristalica, mi smo na to ponosni“, ističe Henjaš.

Da koalicija funkcioniše odlično, nadove iz opštinskog odbora SNS-a u Prijepolju, dokaz su brojni riješeni problemi, a i građani su to uspjeli vidjeti kroz sve ovo vrijeme i kroz brojna skupštinska zasjedanja. BDZ Sandžaka, kao najjača bošnjačka stranka u vlasti Prijepolja, ističu iz SNS-a, uvijek će imati podršku od svojih koalicionih partnera.

„ Što se tiče vladajuće koalicije u Prijepolju, mogu da kažem da su vijesti koje su objavljenje na nekim medijima i portalima netačne, te da je to laž. Koalicija funkcionira odlično, a to su vidjeli građani na posljednjoj sjednici lokalnog parlamenta“, ističe Zindović.

Narod je, ističu iz vlasti, prepoznao ko hoće da radi i rješava probleme, a ko je prethodnih dvanaest godina doprinio padu Prijepolja u svakom smislu. Ovo je tek početak boljitka, poručuju i dodaju da neće stati dok svaki građanin ove opštine ne bude zadovoljan i imao uvjete za život dostojne 21. vijeku.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img