Home Rubrike Vijesti Protekla nedjelja u znaku narko-kriminala i mafijaških obračuna

Protekla nedjelja u znaku narko-kriminala i mafijaških obračuna

359

Protekle nedjelje na adresu naše redakcije iz PU Novi Pazar pristiglo je šest saopćenja, u kojima saopćavaju javnosti da se u Novom Pazaru i Tutinu vrši nasilje u porodici, haran arko-kriminal te da se na ulicama svakodnevno događaju mafijaški obračuni uz upotrebu vatrenog oružja.

Gradski, općinski i drugi organi i dalje šute.

U prilogu Vam objavljujemo saopćenja PU Novi Pazar iz protekle nedjelje.

 

 

27.06.2017. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru, uhapsili su E.Š. (1996) iz Tutina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

On se tereti da je juče, u porodičnoj kući u Tutinu, maltretirao  i fizički napao oca.

Po odobrenju nadležnog tužioca, E.Š. je doneto rešenje o zadržavanju do 48 časova.

 

27.06.2017. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru, uhapsili su i uz odobrenje nadležnog tužioca, doneli rešenje o zadržavanju do 48 časova A. P. (1990) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

A. P. se tereti da je danas oko 11.30 časova, u Novom Pazaru, iz pištolja pucao u pravcu šezdesetogodišnjeg muškarca, nanevši mu teške telesne povrede, koji je zbrinut u bolnici u Novom Pazaru.

 

27.06.2017. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su i uz odobrenje nadležnog tužioca doneli rešenje o zadržavanju do 48 časova A.M. (1998) i Dž.N. (1998) iz Tutina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Oni se terete da su u Tutinu, fizički napali i povredili dvadesetogodišnjeg muškarca.

 

29.06.2017. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su E. B. (1991) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je juče, oko 17.20 časova u Ulici Gojka Bačanina u Novom Pazaru, kod osumnjičenog pronašla i oduzela 3,65 grama praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga heroin.

E. B. je, po nalogu nadležnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 časova.

 

29.06.2017. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su R. Đ. (1980) iz Tutina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

R.Đ. se tereti da je posle ponoći, u jednom selu opštine Tutin, nakon svađe, šezdesetdvogodišem muškarcu nožem naneo povrede u predelu leđa, zbog kojih je zbrinut u bolnici u Novom Pazaru.

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je doneto rešenje o zadržavanju do 48 časova.

 

01.07.2017. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su E. C. (1990) iz Tutina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je oko ponoći, u Novom Pazaru, kod osumnjičenog u vozilu pronašla i oduzela pištolj sa okvirom i šest komada municije, sekiru i drvenu palicu.

Po nalogu nadležnog tužioca, E. C. je doneto rešenje o zadržavanju do 48 časova.

 

 

Previous articleAkademik dr. Kurtćehajić održao predavanje u Nju Jorku
Next articleOdržana deseta Skupština opštine Prijepolje – Rješavati osnovne probleme građana