Vlada Republike Srbije još jednom potvrdila validnost diploma IUNP-a

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru saopštio je da je Vlada Srbije usvojila zaključak kojim se potvrđuje validnost diploma tog univerziteta na svim nivoima – osnovnim, master i doktorskim studijama. Prema tom zaključku, kako se navodi, diplome će biti potvrđivane u kontinuitetu od osnivanja Univerziteta, uz konstataciju da se studijski programi ove visokoškolske ustanove smatraju akreditivnim do okoncanja procesa akreditacije.

Vlada Republike Srbije je još jednom potvrdila validnost diploma, kao i nastavnih planova, programa i studijskih programa Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru. U zaključku koji je poslat stoji da je Vlada saglasna sa stavom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

„Vlada je saglasna sa stavom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, te da Internacionalni univerzitet izvodi studijske planove i programe koji se smatraju odobrenim, odnosno akreditovanim, kao i da se i diplome koje su stečene na našem univerzitetu od osnivanja 2002. godine smatraju se u potpunosti validnim javnim ispravama, te se kao takve mogu koristiti za zasnivanje radnog odnosa u svojoj struci“, navodi PR Internacionalnog Univerziteta u Novom Pazaru Jasmina Nikšić.

Sa Internacionalnog univerziteta obavještavaju sve svršenike srednjih škola da je junski upisni rok u toku.

Veliki broj uspješno zapošljenih svršenika Internacionalnog univerziteta u svojim strukama najbolji su pokazatelj misije ove institucije znanja, a to je kvalitet u obrazovanju.

SANA – H.Š.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img