Home Rubrike Vijesti Održana redovna sjednica SO Prijepolje

Održana redovna sjednica SO Prijepolje

321

Održana je deveta sjednica Skupštine opštine Prijepolje. Donijete brojne odluke. Usvojen završni račun za 2016. godinu, data saglasnost da JKP Lim uzme kredit kako bi nastavilo da obavlja osnovne djelatnosti, a i donijeta odluka o pokretanju procesa likvidacije JP za održavanje lokalnih puteva i javnih površina, jer nema uslova za funkcionisanje. Tok skupštine pratile kritike opozicije, vrlo često neosnovane, ističe predsjednik opštine Dragoljub Zindović.

Nastavljena zloupotreba skupštinske govornice i dnevnog reda od strane opozicije, navodi šef odborničkog kluba BDZ Sandžaka u Prijepolju Samir Tandir, dodajući da klasičnom demagogijom neko pokušava zaraditi jeftine političke poene.

Apsolutna je ironija da ljudi koji su ostavili katastrofu za sobom u svakom preduzeću sada govore kako brinu o građanima, dodaje član opštinskog vijeća Milan Gačević.

Polemike, replike, dobacivanja od strane opozicije i opomene, kao i teške kvalifikacije obilježile su ovo skupštinsko zasjedanje. Prema usvojenoj odluci, Prijepolje će opet na Dan opštine 7.jula imati priliku da odabranima uruči priznanja i nagrade za rad i doprinos.

SANA – H.Š.

Previous articleOdržana debata pod nazivom “Bolest zavisnosti”
Next articleU Prijepolju u toku RAMAZANSKA LIGA U MALOM FUDBALU