Home Vijesti Održana redovna sjednica SO Prijepolje

Održana redovna sjednica SO Prijepolje

294
0

Održana je deveta sjednica Skupštine opštine Prijepolje. Donijete brojne odluke. Usvojen završni račun za 2016. godinu, data saglasnost da JKP Lim uzme kredit kako bi nastavilo da obavlja osnovne djelatnosti, a i donijeta odluka o pokretanju procesa likvidacije JP za održavanje lokalnih puteva i javnih površina, jer nema uslova za funkcionisanje. Tok skupštine pratile kritike opozicije, vrlo često neosnovane, ističe predsjednik opštine Dragoljub Zindović.

Nastavljena zloupotreba skupštinske govornice i dnevnog reda od strane opozicije, navodi šef odborničkog kluba BDZ Sandžaka u Prijepolju Samir Tandir, dodajući da klasičnom demagogijom neko pokušava zaraditi jeftine političke poene.

Apsolutna je ironija da ljudi koji su ostavili katastrofu za sobom u svakom preduzeću sada govore kako brinu o građanima, dodaje član opštinskog vijeća Milan Gačević.

Polemike, replike, dobacivanja od strane opozicije i opomene, kao i teške kvalifikacije obilježile su ovo skupštinsko zasjedanje. Prema usvojenoj odluci, Prijepolje će opet na Dan opštine 7.jula imati priliku da odabranima uruči priznanja i nagrade za rad i doprinos.

SANA – H.Š.