Home Rubrike Vijesti Predstavnici vlasti u Prijepolju na terenu sa poljoprivrednicima o izgradnji atarskih puteva

Predstavnici vlasti u Prijepolju na terenu sa poljoprivrednicima o izgradnji atarskih puteva

289

Iako je državni praznik i neradni dan, to vlast u Prijepolju ne sputava da lijepo vrijeme iskoristi u oblasku mesnih zajednica svoje opštine i da vide koji su to atarski putevi predviđeni da se rade ove godine. Šef odborničke grupe BDZ Sandžaka u Prijepolju Samir Tandir ističe da je sva priča o razvojnoj i izvoznoj šansi u Prijepolju uzaludna, ukoliko se ne omoguće pristojni putevi pomoću kojih će proizvodi biti sigurnije i lakše plasirani i transportovani.

Član opštinskog vijeća Milan Gačević navodi da je atarski put u Taševu trebao da se riješi još prethodne godine, međutim bivša vlast, kako kaže, izdvojena sredstva nije usmjerila na pravo mjesto, pa je tako opština Prijepolje ostala oštećena za 10 miliona dinara.

Mještanin Mehmed Duran ističe da je do sada sve bilo i ostalo na obećanima. Nada se boljem, jer, ističe, ova vlast je pokazala da brine o svim građanima podjednako.

Kao član opštinske komisije za izgradnju atarskih puteva Mersid Mekić kaže da ova vlast ima sluha za uzgajivače maline, te da su u toku sa svim njihovim problemima, a da će se njihovi zahtjevi uskoro sprovesti u djelo.

Atarski putevi se rade djelimično od sredstava iz budžeta opštine, a dobrim dijelom sredstvima pomaže i Ministarstvo poljoprivrede.

Previous articleCHR Hajrat – Nalivena ploča na kući porodice Beganović iz Priboja
Next articleU organizaciji MOK-a hfz. Kujević održao tribinu u Rožajama