Zećirović na Biznis konferenciji „Transport i logistika Jugoistočne Evrope”

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Četvrta Biznis konferencija „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona – TIL 2017” održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije u Sava Centru u Beogradu.

Aktivno učešće na konferenciji uzeo je i državni sekretar Ministarstva Edin Zećirović. On ističe da će Biznis konferencija obezbijediti uslove za nastavak započetih dijaloga, direktnu razmjenu ideja, znanja i iskustava u cilju pronalaženja optimalnih biznis solucija za održivi razvoj transportne i logističke infrastrukturekao ključnih faktora ekonomskog napretka Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona.

Učesnici će u toku jednog dana kroz nekoliko paralelnih cjelina (Plenarni dio, B2B sastanci, Okrugli sto) imati priliku da u cilju poboljšanja uslova poslovanja, a u skladu sa prioritetnim interesima privrede, privrednika i struke, svojim znanjem i praktičnim iskustvom podstaknu nove inicijative i poslovne prilike, postave smjernice za unapređenje tržišta kroz umrežavanje, usklađivanje posebnih i zajedničkih interesa.

SANA

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img