Menadžment FIS-a uručio posebnu zahvalnicu Asmiru Bihorcu

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Dan nakon velikog događaja na FIS-u,  uprava je u znak zahvalnosti zbog velikog doprinosa u izgradnji novootvorenih prostorija ovog fakulteta dodatno uručila zahvalnicu potpredsjedniku BKZ u Luksemburgu  gospodinu Asmiru Bihorcu koji je sa svojim timom od 300 ljudi preko viber grupe „Bošnjačko jedinstvo“  kroz akciju prikupljanja novca za ovu ustanovu obezbijedio  oko 120 hiljada evra.

U ovoj akciji učestvovali su Bošnjaci iz svih krajeva svijeta, od Amerike, Kanade, Australije, Zapadne Evrope, Turske, Bosne i Hercegovine i naravno Sandžaka na čijem čelu je bio gospodin Bihorac ističe dr. Muratović

Podrškom i pomoći koju su nam drugi pružili dobili potvrdili su ispravnost puta kojim se krećemo, ali su nam  predali i amanet da u ovom objektu odgovorimo izazovima predstavljanja Islama u 21. vijeku, a mi smo kako uprava tako i studenti spremni odgovoriti, kazao je prodekan.

Da je zadovoljstvo bilo boriti se za ovu instituciju dokazano je kroz uspješno realiziranu akciju, rekao je Bihorac. Koordinatori na ovom projektu bili su Semir Madžgalj, Irma Poturović, Kemal Hot, Mukadesa Sarić, Enisa Adrović i Kanita Višnjić.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img