VELIKO INTERESOVANJE GRAĐANA ZA NAGRADNU IGRU

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Nevjerovatna zainteresiranost za Nagradnu igru “Uzmi račun i pobijedi”. Je li u pitanju šest stanpva u Beogradu ili borba protiv sive ekonomije.

 

Svi se rekordi obaraju u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi”. Među glavnim nagradama je šest stanova u Beogradu. Oko 2 I po miliona koverata već je poslato, kažu iz Regionalnog poštanskom logističkom centru “Beograd”.

 

Proces proizvodnje koverata ubrzan tako što se prethodno dizajnira, a potom štampa na mašini.  Radi se punim kapacitetom, u tri smjene.

Što se tiče sigurnosti, pošiljke se pakiraju u transportne kutije ili vreće, zatvaraju i odnose u poseban objekt gde se čuvaju pod specijalnim mjerama zaštite i samo ovlaštene osobe imaju mogućnost ulaska.

Učesnici nagradne igre treba da u jednoj koverti pošalju 10 fiskalnih računa ili 10 potvrda za plaćanje karticom. Minimalni iznos na računu treba biti 100 dinara.

Među sedam miliona stanovnika Srbije, 6.200 je onih kojima je zabranjeno učešće. Radi se uglavnom o državnim službenicima u ministarstvima državne uprave i finansija, Poreskoj upravi, Državnoj lutriji Srbije, Republičkom sekretarijatu za javne politike i Nacionalnoj alijansi za lokalni ekonomski razvoj. Zabrana je praksa u svim nagradnim igrama kako bi se izbjegla mogućnost namiještanja, pa i u ovoj koju je organizirala država, a detalji predviđeni zaključkom Vlade Srbije. Svi ostali imaju rok do 30. marta u ponoć da pošalju koliko hoće koverata sa deset fiskalnih ili slip računa, ali bez miješanja ove dvije vrste računa.

 

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img