ODRŽAN TRENING SEMINAR „UPRAVLJANJE PROJEKTNIM CIKLUSOM“

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

U Svečanoj Sali Kulturnog centra Novi Pazar održan je trening seminar na temu „Upravljanje projektnim ciklusom“ koji organizuje  Regionalna razvojna agencija Sandžaka „SEADA“ Novi Pazar.  Trening seminar će trajati dva dana, a učesnici su predstavnici javnih preduzeća, medicinskih institucija, škola, i  nevladinih organizacija.

Na trening seminaru  predstavljeni su opšti koncepti upravljanja projektinim ciklusom, mogućnosti za finansiranje projekata, praktična primjena predloga projekta i projektne dokumentacije, kao i principi implementacije projekata, praćenje izvršenja aktivnosti projekata i izveštavanje.

Trening seminara traje dva dana,   gdje su uključene I radionice na kojima će biti predstavljne fundamentalne stvari vezane za oblast upravljanje projketima.

Rezultat treninga  je da učesnici seminara imaju samostalno razvijen koncept redloga projekta koji će razviti. Obuka je besplatna I namijenjena svim korisnicima SEDA-e, bez obzira na nivo znanja koji preduzetnici imaju kada je u pitanju projektni ciklus.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img