Home Rubrike Vijesti ALIVODIĆ DOBIO POZIV DA ZAIGRA ZA REPREZENTACIJU SRBIJE

ALIVODIĆ DOBIO POZIV DA ZAIGRA ZA REPREZENTACIJU SRBIJE

312

Ofanzivni fudbaler i kapiten FK Novi Pazar Enver Alivodić našao se na spisku selektora Srbije Slavoljuba Muslina za prijateljsku utakmicu protiv Sjedinjenih Američkih Država, koja će se igrati 29. januara u San Dijegu. Muslin će za tu priliku računati na 18 igrača iz domaćeg šampionata. Razgovarali smo sa kapitenom Plavih Enverom Alivodićem koji ističe da je ovo zasigurno najveće priznanje u dosadašnjoj karijeri, kao i da se nada uspjehu protiv SAD.

„Sigurno je poziv za reprezentaciju kruna moje karijere. To je velika čast za mene i ja se nadam da ću se pokazati u dobrom svjetlu i opravdati poziv selektora Muslina“, navodi kapiten.

Alivodić dodaje da su Plavi počeli sa treninzima, te da je dosta kvalitetnih saigrača koji kao tim zaslužuju da ostanu u Super ligi Srbije. Komentarišući novog trenera, Enver navodi da se radi o velikom stručnjaku.

„Počeli smo sa treninzima. Ja se nadam da če sastaviti što bolja ekipa. Dosta je dobrih i kvalitetnih igrača. Došao je i novi trener, uvijek nova promjena sa sobom nosi i novu energiju. Ja se nadam da ćemo smoći snage da ostanemo Superligaši, jer ova ekipa zaslužuje i više od toga“, završava kapiten Novog Pazara.

Okupljanje reprezentativaca zakazano je za 23. januar u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

Previous articleVeliki priliv novih članova u BDZ Sandžaka Prijepolje
Next articleOmladinske organizicije podržale akciju prikupljanja pomoći izbeglicama