Home Rubrike Vijesti Veliki priliv novih članova u BDZ Sandžaka Prijepolje

Veliki priliv novih članova u BDZ Sandžaka Prijepolje

286

Capture

Kroz skupštinsko djelovanje narodnog poslanika Muamera Zukorlića, kao i kroz djelovanje vlasti u Prijepolju, popularnost BDZ Sandžaka iz dana u dan raste. Danas smo u Prijepolju imali prilike prisustvotati grupnom učlanjenju građana ovog grada raznih životnih dobi.

Gospodin Mensur Mekušić radnik je u firmi „Grafokarton“. Navodi da je dugo godina politički i društveno aktivan, dodajući da od svih bošnjačkih stranaka BDZ Sandžaka najviše doprinosi građanima i ima najbolje vizije.

Mladi su snaga svakog društva. Mnogi od njih nikada nisu bili politički aktivni, do ovog trenutka. Pravnici, ekonomisti, inženjeri složni u jednom, BDZ Sandžaka nudi šansu za dobru perspektivu.

Predsjednik mladih BDZ Sandžaka u OO Prijepolje Sadmir Jakupović ističe da ga posebno raduje činjenica što sve više mladih spoznaje da ova stranka ima viziju za bolju budućnost i afirmaciju kadra.

Prema istraživanjima renomiranih agencija za istraživanje javnog mnjenja popularnost stranke BDZ Sandžaka  se u odnosu na prošle izbore povećana je za 27.28%.

SANA

Previous articleOdržan protestni skup u organizaciji SDA Sandžaka
Next articleALIVODIĆ DOBIO POZIV DA ZAIGRA ZA REPREZENTACIJU SRBIJE