Ni Beograd nema bolje očišćene ulice od Prijepolja

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Sandžak televizija i danas sa predstavnicima lokalne vlasti u Prijepolju. I dok, prema njihovim riječima, predsjednici opština Tutin i Sjenica traže da im premijer Aleksandar Vučić riješi problem nastao tijekom niskih temperatura, vlast u Prijepolju uslovno rečeno zasukla rukave i uz pomoć građana i JKP Lim rješava probleme na terenu.

Prijepoljske ulice su očišćene, kao i putevi prvog prioriteta i oni nekategorizovani. Predsjednik opštine Dragoljub Zindović, zajedno sa šefom odborničkog kluba BDZ Sandžaka u Prijepolju Samirom Tandirom i članom opštinskog vijeća Milanom Gačevićem boravio je na terenu sa nadležnim službama. Predstavnici vlasti ističu da ni Beograd nema bolje očišćene ulice od Prijepolja.

Predsjednik opštine Dragoljub Zindović pohvalio je rad službi zaduženih za uklanjanje snijega i leda sa ulica i kolovoza i dodao da će se radovi nastaviti i tokom noći.

Iz vlasti poručili da će nastaviti aktivno boraviti na terenu dok god bude potrebe. U ponedjeljak je, najavljuju, Centar za socijalni rad pripremio pakete pomoći za najugroženije građane prijepoljskih mesnih zajednica. Građani zadovoljni učinjenim od strane nove vlasti pozdravili njihov napor da riješe probleme, aktivno uključujući se u rješavanju istih.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img