Home Vijesti Brodarevo bez vode, vlast radi na rješavanju problema

Brodarevo bez vode, vlast radi na rješavanju problema

241
0

Već dugo poznat problem je vodosnabdijevanje mjesne zajednice Brodarevo. Predstavnici prethodne vlasti okupljene oko SDP-a navodno su pustili u rad fabriku vode u aprilu mjesecu 2016. godine.

Prema riječima predstavnika sadašnje vlasti okupljene oko SNS-a I BDZ Sandžaka otvaranje vodovoda u Brodarevu predstvaljalo je medijsku manipulaciju u cilju prikupljena glasova.  Navode je, zbog nestručnog rada lica zaduženih na održavanju brodarevskog vodovoda, došlo do zamrzavanja a kasnije i pucanja cijevi.

Director JKP Lim Enis Memišahović kazao da se radi na rešavanju problem ate da tokom naredne sedmice očekuje da radnici užičkog preduzeća Jedinstvo otklone kvar i da se normalizuje snabdevanje vodom.

Iz mesne zajednice Brodarevo kažu da je pomoć  zatražena od strane Opštinskog veća i rukovodstava JKP “Lim” od koga je zahtevano da ispita odgovornost zaposlenih lica koji su radili na održavanju brodarevskog vodovoda.

 

Meštanima Brodareva na ruku ne ide ni niska temperatura koja je u prethodna dva dana u ovom kraju bila ispod -15 stepeni a prema procenama meteorologa i narednih dana očekuju se još veći mraz.