Home Rubrike Vijesti Brodarevo bez vode, vlast radi na rješavanju problema

Brodarevo bez vode, vlast radi na rješavanju problema

299

Već dugo poznat problem je vodosnabdijevanje mjesne zajednice Brodarevo. Predstavnici prethodne vlasti okupljene oko SDP-a navodno su pustili u rad fabriku vode u aprilu mjesecu 2016. godine.

Prema riječima predstavnika sadašnje vlasti okupljene oko SNS-a I BDZ Sandžaka otvaranje vodovoda u Brodarevu predstvaljalo je medijsku manipulaciju u cilju prikupljena glasova.  Navode je, zbog nestručnog rada lica zaduženih na održavanju brodarevskog vodovoda, došlo do zamrzavanja a kasnije i pucanja cijevi.

Director JKP Lim Enis Memišahović kazao da se radi na rešavanju problem ate da tokom naredne sedmice očekuje da radnici užičkog preduzeća Jedinstvo otklone kvar i da se normalizuje snabdevanje vodom.

Iz mesne zajednice Brodarevo kažu da je pomoć  zatražena od strane Opštinskog veća i rukovodstava JKP “Lim” od koga je zahtevano da ispita odgovornost zaposlenih lica koji su radili na održavanju brodarevskog vodovoda.

 

Meštanima Brodareva na ruku ne ide ni niska temperatura koja je u prethodna dva dana u ovom kraju bila ispod -15 stepeni a prema procenama meteorologa i narednih dana očekuju se još veći mraz.

Previous articleSituacija u opštini Prijepolje alarmantna
Next articleVozačke dozvole izdate u Srbiji uskoro će biti priznate u Njemačkoj