Islamska zajednica nije oštećena ni za jedan euro

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

img_9676Narodni poslanik Muamer Zukorlić kazao se prisluškivanje i montiranje snimaka političkih protivnika nije dešavalo ni za vreme Miloševića, ističući da se za takav postupak zaslužuje politički linč.

Prema njegovim riječima Ljajić to radi jer je doživeo katastrofalan poraz oko Fakluteta za islamske studije, pa sada želi da izazove konfuziji. Zukorlić ističe da su optužbe o proneveri novca Islamske zajednice čista laž.

“Ciljaju se pošteni ljudi u Islamskoj zajednici i članovi moje prodice i tu udaraju. Izmišljaju cifre da je Islamska zajednica oštećena za 200.000 eura. Islamska zajednica nije oštećena ni za jedan euro. Da, desio se čovjek koji je prevarant, koji je bio imam, varao je ljudi, pokušao je da iskoristi Islamsku zajednicu za te prevare. Mešihat ga je zbog toga iskučio iz radnog odnosa, to je istina sve ostalo je montaža i laž.” kazao je Zukorlić.

On dodaje da se ljudima koji prisluškuju telefone, udaraju na obraz, dostojanstvo, čast, koji preko kompjutera gledaju slike pokrivenih žena dok su bile otkrivene, ne može i ne treba vjerovati.

SANA

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img