Home Rubrike Vijesti PAOK bolji od Novog Pazara

PAOK bolji od Novog Pazara

332

Odbojkaši PAOK-a pobjedili u Novom Pazaru istoimenog domaćina sa 3:1  u prvoj utakmici šesnaestine finala Kupa CEV, posle 113 minuta igre. Pred oko 1.700 gledalaca u dvorani Pendik, ekipu iz Soluna predvodio je Haralampos Sakoglu sa 20 poena, a pratili su ga Dante Amaral sa 14 i Aleksandar Šafranovič sa 12 poena. Irfan Hamzagić upisao je 13 poena za domaći sastav, jedan manje dodao je Srećko Ristić, dok je Hamza Zatrić meč završio sa 11 osvojenih poena.

Tehničar gostiju Vlado Petković ističe da je sjajna atmosfera doprinijela da gosti slave.

“Očekivali smo tešku utakmicu, pošto Novi Pazar igra odlično u prvenstvu Srbije. U sjajnoj atmosferi došli smo do pobede, koja nas približava sledećem kolu. Okrećemo se obavezama u šampionatu Grčke, a verujem da ćemo protiv Pazaraca slaviti i u revanšu”, rekao je tehničar PAOK-a Vlado Petković.

Trener Novopazaraca Saša Stefanović ističe da vjeruje da još nije sve gotovo, te da utakmica od sinoć nije najbolje izdanje Plavih.

“Žao mi je što pri našem vođstvu od 21:19 u prvom setu nismo poentirali, već su igrači PAOK-a jednu loptu vratili praktično sa tribina i osvojili poen. Taj set dosta je uticao na krajnji ishod. Ovo nije naša najbolja odbojka, pa verujem da još uvek nije sve gotovo”, naveo je trener Novopazaraca Saša Stefanović.

Revanš utakmica igraće se 19. januara u Solunu, a Novom Pazaru je potrebna pobeda od 3:0 ili 3:1 da bi izborio igranje “zlatnog seta”.

Previous articleGRIPA U NOVOM PAZARU HARA
Next articleMećava u Sjenici, putevi ka selima neprohodni