Home Rubrike Vijesti Zukorlić pozvao Ljajića i Ugljanina na TV duel (Video)

Zukorlić pozvao Ljajića i Ugljanina na TV duel (Video)

573

ljajic-ugljanin-zukorlic

Lider BDZ Sandžaka Muamer Zukorlić uputio ja javni poziv Sulejmanu Ugljaninu i Rasimu Ljajiću na TV duel, ali i kazao da ne vjeruje da će do toga doći.

“Ja bih volio da se to desi. Da iole g. Ugljanin i Ljajić imaju dosljednosti trebalo bi da prihvate ne duel već razgovor na televiziji. Mislim da smo to dužni ovom narodu jer nonstop pričamo priče pojedinačno, gdje sam čuo brojne neistine o sebi. Od Ljajića sam čuo da sam ja razbio Islamsku zajednicu, podsjećam ga šta je pričao od 2007. do 2010. gdje je tada stajao uz nas i govorio da brani Islamsku zajednicu. Ugljanin govori da me 1993. postavio na funkciju muftije, što je notorna neistina. Ja bih volio da sjednemo i da jedni drugima pogledamo u oči, pa ako neko ne kaže istinu, neka bar pocrveni.” kazao je Zukorlić.

Zukorlić dodaje da su oni nesigurni u sebe jer znaju da mnoge stvari koje govore nisu tačne, te da mu je žao što do tv duela neće doći.

On je na kraju pozvao još jednom uputio javni poziv da se sastanu u televizijskoj emisiji pa makar to bilo i na Regionalnoj televiziji jer bar toliko dugujemo narodu, poručio je Zukorlić.

Izvor: SANA

Previous articleFehratović: Lokalne samouprave u Sandžaku zloupotrjebljavaju javne komunalne ustanove
Next articleDelegacija za sertificiranje Halal kvaliteta u poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima