Home Rubrike Vijesti Veliki broj nekadašnjih pristalica SDP-a i SDA Sandžaka se učlanjuje u BDZ...

Veliki broj nekadašnjih pristalica SDP-a i SDA Sandžaka se učlanjuje u BDZ Sandžaka

390

 

viber-image-10

Gradski odbor Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka Novi Pazar obavještava javnost da će od 30. 11. 2016. godine kancelarija ovog Odbora na Trgu Gazi Isa-bega Ishakovića biti otvorena i poslije radnog vremena zbog realne potrebe i velikog broja zainteresiranih građana koji ovih dana dolaze da se učlane  u našu stranku.

Nakon višenedjeljne bezočne medijske hajke na Fakultet za Islamske studije i obznane koalicije između SDP(S) i SDA Sandžaka veliki broj nekadašnjih pristalica ovih dviju partija pojedinačno i porodično učlanjuje se u Bošnjačku demokratsku zajednicu Sandžaka jer prepoznaju autentičnu politiku koju mi vodimo kako u Novom Pazaru i Sandžaku tako i u Beogradu.

Svim novim članovima iskazujemo dobrodošlicu i garantiramo da ćemo sada još jače nastaviti politiku pomirenja i ostvarivanja svih zacrtanih ciljeva među kojima i rješavanje ustavno-pravnog statusa regije Sandžak, poboljšanje standarda građana i ukupne ekonomske situacije što podrazumijeva beskompromisnu borbu protiv korupcije i kriminala kao preduslov obezbjeđenju kvalitetnog ambijenta za razvoj grada i regije Sandžak.

Previous articleU Beču održana manifestacija povodom Dana Sandžaka i Dana državnosti BiH
Next articleMLADI BDZ SANDŽAKA POZIVALI OMLADINU: „DA SE PRIDRUŽI POKRETU KOJI IH NE UCJENJUJE“