Home Rubrike Vijesti Pauza na skupštinskom zasjedanju zbog utakmice FK Polimlje – FK Partizan

Pauza na skupštinskom zasjedanju zbog utakmice FK Polimlje – FK Partizan

282
0

viber-image

U Prijepolju je u toku 5. sjednica Skupštine grada, po hitnom postupku. Na dnevnom redu našlo se 11 tačaka, od kojih najveću pažnju privlače rješenjene postavljanju opštinskog štaba za Vanredne situacije, izmjena i dopuna odluke o visini stope poreza, odluka o dodjeli novčanih nagrada mladim talentima, te razmatranje prijedloga odluke o izmjenama i dopunama odluke o radnom vremenu ugostiteljskih objekata.
Pretposljednja, ali jedna od najvažnijih tačaka današnje sjednice jeste rješenje o razriješenju i prijedlog rješenja za imenovanje v.d. direktora Centra za socijalni rad “Prijepolje”.

Od 41 sjednici prisustvuju 32 odbornika, tako da Skupština ima kvorum za rad.

I ova sjednica počela je nekonstruktivnošću opozicije i konstantnim dobacivanjima odbornika Dveri.

Odbornik Dveri Rakonjac, kao i njegov partijski kolega Borko Puškić nastavili su sa dobacivanjem, nazivajući odbornike SNS-a “hajdučkom grupom”.

Bahrija Beganović ispred DPS-a je istakao da je glavni problem nekonstruktivnosti i svih dobacivanja činjenica da se opozicija ne može pomiriti sa tim da više nije vlast. “Što prije prihvatite realnost, biće Vam lakše”, dodao je on.

Predsjednica Skupštine dala je pauzu od 12:30 do 15h, obzirom da FK Polimlje slavi 90 godina postojanja, te će se odigrati utakmica između FK Polimlja i FK Partizan.

viber-image

SANA – H.Š.

Previous articleZukorlić: Blic je šalter za naručene tekstove i bezočnu propagandu
Next articleDr. Muratović: FIS ima punu podršku od BDZ Sandžaka