Home Rubrike Vijesti KANDIDATI BDZ SANDŽAKA DIREKTORI JAVNIH PREDUZEĆA U PRIJEPOLJU

KANDIDATI BDZ SANDŽAKA DIREKTORI JAVNIH PREDUZEĆA U PRIJEPOLJU

571

Na jučerašnjoj Skupštini donijete su odluke o razriješenju starih i postavljanju novih direktora javnih preduzeća u Prijepolju. Kandidati BDZ Sanžaka izabrani za v.d. direktore ovih preduzeća.

Na funkciju v.d. direktora Centra za socijalni rad postavljena je Sabira Hadžiabdić, za v.d. direktora Direkcije za izgradnju izabran je Remzija Fetahović, dok je za v.d. načelnika opštinske uprave postavljena Sabira Hodžić. Gospođa Hadžiabdić ističe da su na 3 od 5 funkcija dogovorenih po koalicionom dogovoru iz BDZ Sandžaka u Prijepolju postavljene žene, što, dodaje, pokazuje kakav je položaj žena u ovoj stranci.

Remzija Fetahović ističe da su građani ogorčeni na prethodni rad Direkcije, dok su na pozicijama direktora bili članovi prethodne vlasti okupljene oko SDP-a. On dodaje da će odmah od dana primopredaje dužnosti ova Direkcija krenuti sa ozbiljnijim radom.

V.D. načelnica opštinske uprave Sabira Hodžić ističe da je glavni zadatak da se radi u skladu sa zakonom i na opšte dobrto svih građana Prijepolja.

Podsjećamo, vlast u Prijepolju obnaša koalicija čiju okosnicu čine SNS i BDZ Sandžaka.

Previous articleOdržana četvrta sjednica SO Prijepolje
Next articleUGLJANIN: ŽALIĆEMO SE EVROPSKOJ UNIJI AKO NE BUDE REVIZIJE AKCIONOG PLANA