Home Rubrike Vijesti BDZ u Crnoj Gori ulazi u izbornu trku

BDZ u Crnoj Gori ulazi u izbornu trku

396

1Bošnjačka demokratska zajedica u Crnoj Gori (BDZCG) sinoć je predala izbornu listu 

listu koju predvodi predsjednik Hazbija Kalač.

Drugi na listi je Almir Muratović iz Petnjice, treći Arben Jakupi predsjednik Sandžačke Biznis Asocijacije, četvrta Arnela Franca iz Bijelog Polja, peti Samir Guberinić diplomirani pravnik, lice sa posebnim potrebama, šesti magistar historije Maksud Mahmutović iz Pljevlja.

BDZ u Crnoj Gori će svojim izbornim programom u periodu do izbora nastojati da se predstavi kao vodeća politička snaga bošnjačkog naroda jer je bošnjačka politika u dosadašnjem periodu doživjela prezentaciju politike slijetanja, odnosno služenja političkim interesima pojedinaca i grupa koji su dokazali da su za bošnjački narod ucrtali putanju raseljavanja.

BDZ u Crnoj Gori će u narednom periodu pokazati da politika pomirenja naroda u Crnoj Gori nema alternativu i da se ovim izborima konačno stavlja tačka na politiku ratova, a nakon njih politiku vještačkog održavanja postratnih strahova, kao i održavanja na vlasti režima u skladu sa tom i takvom politikom. 

BDZCG će dokazati dosljednost politike euroatlantskih integracija, a tom kontekstu nužnosti politike decentralizacije i regionalizma.

SANA

2

Previous articleEmir Kardović pobjednik prvog teniskog turnira “Rožaje Open 2016”
Next articleOdržan drugi upisni rok na FIS-u