Nova afera u Prijepolju

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Na sjednici koja je održana 23.8.2016. godine u Prijepolju, opštinsko vijeće došlo je do informacije da je prethodna vlast koju je predvodio SDP oštetila budžet Prijepolja za oko 80 000 dinara, zbog toga što je, kako ističu predstavnici sadašnjeg opštinskog vijeća, neko iz ranije vladajuće strukture pokušao uplesti politiku u pravo i iz, kako kažu svoje nestručnosti ili namjere da to učini, naškodio budžetu grada. U presudi stoji da su u tužbi suda podnijetoj 25.07.2014. godine tužioci osporili zakonitost rješenja tuženog organa i naveli da je pogrešan zaključak tuženog da je inspektor za saobraćaj postupio u okviru prava.

Odbornik BDZ Sandžaka u Skupštini Prijepolja i član opštinskog vijeća gospodin Sabahudin Hajdarević ističe da su predstavnici prethodne vlasti tjerali pojedince da postupaju mimo svoje nadležnosti.

Ovakvih slučajeva ima na stotinu, ističu predstavnici sadašnje vlasti čiju okosnicu čine SNS i BDZ Sandžaka. Svaka afera, poručuju, isplivaće na vidjelo kako bi narod vidio kako je radila prethodna vlast.

SANA

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img