Home Rubrike Vijesti MOK Rožaje organizirao besplatan termin za svoje aktiviste u Spa Aqua centru

MOK Rožaje organizirao besplatan termin za svoje aktiviste u Spa Aqua centru

324
0
Muslimanki Omladinski klub Rožaje organizirao je 21.08.2016. godine besplatan termin za svoje aktiviste u Spa Aqua centru u Novom Pazaru.  Druženje je proteklo u duhu islama i omladinskog raspoloženja.  
U sklopu druženja organizirano je i takmičenje u plivanju. Prvo mjesto zauzeo je Izet Agić, drugoplasirani bio je Numan Nokić a na treće mjesto zauzeo je Dino Čolović. Nakon takmičenja omladini se obratio muftija sandžački hfz. Abdurrahman ef. Kujević koji je i uručio nagrade pobjednicima.

Muftija sandžački je u obraćanju istakao važnost okupljanja naše omladine oko zdravih i društvo korisnih organizacija, kao što je Muslimanski Omladinski klub i da biti vjernik omladinac nikako ne znači biti pasivan član društva,  već suprotno.
Ovo nije prvi put da Muslimanski Omladinski klub organizira ovakva druženja, jer su ciljevi ove hajrli organizacije sportsko-edukativno projekti. Muslimanski Omladinski klub će idalje nastaviti i to sa još većim entuzijazmom okupljati  rožajsku omladinu. Ovom prilikom želimo pozvati ostalu omladinu da se priključi Muslimanskom Omladinskom klubu.
 1 2 3 4
Previous articleSDP i Dveri traže ostavku Zindovića
Next articleAtletski klub Pazar ostvario zapažene rezultate na mitingu u Ćupriji