Home Vijesti Prijepolje: Za popravku službenog automobila stigao račun koji premašuje i realnu cijenu...

Prijepolje: Za popravku službenog automobila stigao račun koji premašuje i realnu cijenu automobila

237
0

Prijepolje – Od kako je koalicija čiju okosnicu čine SNS i BDZ Sandžaka preuzela vlast, u Prijepolju se svakodnevno, ističu iz redova vlasti, otkrivaju mahinacije njihovih prethodnika. Ovoga puta u glavnoj ulozi bio je bivši potpredsjednik Opštine i predsjednik opštinskog odbora DS-a Dobro Lazarević.

Na račun opštine Prijepolje, ističu iz vlasti, prije nekoliko dana nalog od firme DIPeM iz Čačka da se uplati blizu million dinara za popravku opštinskog vozila “Mazda 3”. To je vozilo, kako ističu iz vladajuće koalicije na osnovu izvještaja iz policije, imalo udes na putu od Užica prema Požegi, a kojim je upravljao zamjenik predsjednika Opštine Dobro Lazarević. Lazareviću je, ističe gospodin Milan Gačević, u pokušaju da zataška ovaj skandal pomagao i tadašnji koalicioni partner ispred SDP-a, tadašnji predsjednik Opštine Emir Hašimbegović.

Milan Gačević ističe da sadašnji predsjednik Opštine neće potpisati taj račun, ted a će odgovorni za štetu to morati da izmire. On dodaje kako ne može da vjeruje da cijena popravke premašuje i realnu cijenu automobila.

Iz vladajućeg tabora poručili, još mnogo afera uskoro će ugledati svjetlost dana. Kako ističu, žele da narod vidi šta je prethodna vlast sve uradila u prethodnom periodu. Poslali su I poruku da će uvijek biti uz svoje građane, na terenu rame uz rame sa njima, kako bi Prijepolje polako počelo da živi normalnim životom.

SANA