PRETHODNA VLAST U PRIJEPOLJU OSTAVILA HAOS ZA SOBOM

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Kao što je poznato od skoro, nakon 12 godina, nova vlast u Prijepolju. Koalicija koju čine SNS, BDZ Sandžaka, SPS, NS, PUPS, DPS i SDA dolaskom na vlast zatekla, kako ističu, katastrofalno stanje. Osim neriješenih problema, dodaju, mnogi projekti za koje je uložen ogroman novac nedovršeni su, ili čak nisu ni otpočeti. Pojedine prostorije za čije se opremanje potrošilo nnogo novca, danas služe kao ostava za mašine namijenjene za satne osnove. Trenutno najveći problemi deponija u Prijepolju i vodosnabdijevanja u Brodarevu. Iz BDZ Sandžaka poručuju da su odmah izašli na teren i krenuli u rješavanje problema građana. Ono što je ostavila prethodna vlast, dodaju, je to da je Prijepolje najnerazvijenija opština u Srbiji.

Problem deponije „Stanjevina“ je, kako ističe gospođa Hadžiabdić, dugogodišnji problem, koji prethodna vlast deceniju nije mogla da riješi, jer su se, kako ističe, više bavili marketingom nego samim problemom odlaganja smeća.

Ovo je, kažu iz vlasti, samo jedna u nizu neriješenih afera njihovih prethodnika. Da stvar bude još gora, za ovaj i slične projekte potrošeno je mnogo novca.

H.Š.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img