Prijepolje: Zukorlić i Selaković prisustvovali Svečanoj sjednici Skupštine

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

1

Prijepolje – Povodom Dana opštine Prijepolje danas je održana svečana sjednica Skupštine opštine.

Na početku se prisutnima obratio predsjednik opštine Prijepolje Dragoljub Zindanović koji je ukratko prisutne podsjetio o historiji opštine. Zindović je govorio i o kulturnim, vjerskim kao i prirodnim bogastvima Prijepolja te pomenuo da će jedna od lokacija sa stećcima uskoro biti dio pod UNESCO-ovom zaštitom te na kraju obraćanja čestitao svima Dan opštine.

Zatim je predsjednica Stana Marković Skupštine pozvala narodnog poslanika Muamera Zukorlića da se obrati prisutnima.

U svojem obraćanju Zukorlić je izrazio zadovoljstvo što je pozvan da prisustvuje i da se obrati ističući da je dobro sto vlast u ovoj sandžačkoj opštini čine dvije izrazito nacionalne stranke BDZ Sandžaka i SNS, koje se bore za nacionalne interese svojih naroda a i sarađuju sa drugima radi bolje budućnosti svih. “Svi su onoliko dobri koliko čine dobrih djela i svi su onoliko loši koliko čine lošeg.” kazao je Zukorlić.

On je sa radošću iskazao svoje zadovoljstvo jer su danas nagrađeni učenici generacije u prijepoljslim školama kao i najbolji sportisti. Dodaje da se školstvo mora reformisati i da će otvoriti posebnu e-mail adresu na koji će oni moći da upute sve ideje i ukažu na primjedbe i dalji rad. Dodao je i da je grad jak koliko su mu jaka sela te da se nada da će u Prijepolju struktura na vlasti uvidjeti i poraditi na tome.

Prisutnima se takođe obratio i Nikola Selaković, ministar pravde u tehničkoj vladi koji istakao da njega i Zukorlića veže ista stvar za Prijepolje a to je da su obojica prvi put pozvani na sjednicu Skupštine opštine i da je to odličan znak koji je dobro sjeme za dalje jačanje i razvitak Prijepolja kao i simbol međunacionalnih odnosa.

“Ja nikada neću prozivati mog kolegu što kaže Sandžak, jer je bogastvo što možemo da kažemo i Sandžak i Raška” kazao je Selaković.

Ranije danas povodom Dana opštine Prijepolje predsjednik opštine Dragoljub Zindović primio je najbolje učenike, đake generacija i najbolje sportiste i tom prilikom uručio im jednokratnu novčanu nagradu. „Vi ste ponos našeg grada i naša je želja da se po završetku studija vratite u Prijepolje i date svoj doprinos u daljem razvoju naše opštine“, istakao je Zindović prilikom obraćanja najuspješnijim osnovcima i srednjoškolcima.

SANA – E. Đ.

6571243

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img