Radovi na atletskom stadionu u Novom Pazaru, ostalo još 45 dana

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

 

Nekoliko puta obećavani pa odlagani radovi na izgradnji Atletskog stadiona u Novom Paazru nastavljeni su 25. decembra 2015 godine, kad je dat novi rok od 75 dana za završetak pojedinih djelova 30 dana od početka radova nije se puno odmaklo, na lici mjesta dvije građevinske  mašine koje su još u prvoj fazi zemljanih radova.

Prilikom posjete Novom Pazaru prošle godine, ministar Rasim Ljajić je obećao izgradnju prve faze atletskog stadiona za avgust prošle  godine.

U septembru 2014. godine su započeti pripremni zemljani radovi i ravnanje terena. U januaru je položen kamen temeljac, a početak radova svečano su otvorili ministari Rasim Ljajić, i Vanja Udovičić.

Međutim realizaciji se nije pristupalo iz više razloga. Završetak prve faze izgradnje Atletskog stadiona u Novom Pazaru planiran je za 2016. godinu, za koju su obezbijeđena sredstva u budžetu Ministarstva omladine i sporta

Podsjećamo kamen temeljac za izgradnju atletskog stadiona položen je još u avgustu mjesecu 2014 godine. Izgradnja atletskog stadiona u Novom Pazaru građane će koštati  oko 1,7 miliona eura.

 

  1. Šabotić

 

 

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img