ŠKOLA KUR'ANA ČASNOG oranizovala klizanje za polaznike

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Dana 23/24. 01. 2016., Škola Kur'ana Časnog je organizovala klizanje za polaznike odjeljenja Novog Pazara i Jošanice. Subota je bio dan kada su učenici Škole Kur'ana iz Jošanice uživali u čarima novopazarskog klizališta.

Preko pedeset polaznika Škole Kur'ana Časnog iz ovog odjeljenja je učilo klizanje na ledu od strane instruktora klizanja Abaza Rašljanina. Nedelja je bio dan kada je grupa polaznika iz muškog termina Škole Kur'ana Časnog boravila na klizalištu u periodu od 10 h do 11:30 h.

Tog dana je njih šezdeset pohađalo ovaj  kratki kurs klizanja. Iako su bili veoma hladni dani, to nije bila prepreka za polaznike Škole Kur'ana i Upravu da budu i tog dana odani svom cilju – učenju Kur'ana, druženju i rekreaciji. Zaista je bilo lijepo vidjeti polaznike Škole kako tokom klizanja nisu zaboravili da spominju Allaha, dž.š., i da uče kuranske sure. Sva djeca su na kraju bila veoma vesela i sa zahvalom Allahu, dž.š., su otišli kući.

Škola Kur'ana Časnog će i u narednom periodu nastaviti sa sličnim aktivnostima i potrudiće se da što više odjeljenja Škole bude dio ovakvih dana rekreacije i učenja, kao i svih ostalih vannastavnih aktivnosti koje doprinose uspješnijem radu Škole Kur'ana Časnog i zadovoljstvu djece i njihovih roditelja. Zahvaljujemo se svim upošljenicima Škole Kur'ana koji su tog dana bili na klizalištu i vodili brigu o učenicima, kao i ljubaznim upošljenicima Sportskog centra.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img