Prijepolje usvojilo budžet za 2016. godinu

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

U Prijepolju opet burno. Odbornici skupštine Prijepolje usvojili su prijedlog budžeta za 2016. godinu. Opština će raspolagati sa milijardu I 70 miliona dinara, što je nešto više od ovdašnjeg perioda. Za prijedlog glasala su 43 odbornika od 61 narodnog predstavnika, a predstavnici BDZ Sandžaka I SNS-a napustili su zasjedanje. U budžetu je, između ostalog, predviđeno da Opština izgradi trafostanicu koja će biti osnovno sredstvo EPS-a Srbije u vrijednosti od 20 miliona dinara. Predstavnici BDZ Sandžaka razočarani konstantnom zlouptrebom gradskog budžeta od strane vladajuće garniture, pozvali premijera Vučića da reaguje, jer kako kažu, u Prijepolju kriminal cveta iz dana u dan.

Odbornik SNS-a u Prijepolju, gospodin Vladimir Babić komentarisao je za našu televiziju jučerašnje usvajanje budžeta. Ističe da je on skrojen po mjeri nekolicine iz vladajuće garniture, te postavlja pitanje ko kontroliše račune mjesnih zajednica I kuda ide novac građana?

Vladajuća koalicija koju čine SDP, SDA, SRS, DS i DSS nastavljaju koristiti većinu u Skupštini, kako bi izglasavali odluke na način kako to njima odgovara. Iako nije usvojen prijedlog odbornika Sabahudina Hajdarevića da se donese deklaracija o borbi protiv korupcije, iz BDZ Sandžaka i SNS-a poručuju da će svim raspoloživim sredstvima nastaviti da se bore protiv samovolje vladajuće koalicije, pozivajući pritom nadlježne republične organe da im u tome pomognu.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img