Večer svijetskih šampiona u Novom Pazaru

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Sve je spremno za sutrašnju večer svijetskih šampiona. Na press konferenciji u prostorijama Kluba borilačkih sportova Novi Pazar vesela atmosfera. Na konferenciji prisutan i Petar Petrović, generalni sekretar kik boks saveza Srbije. Ističe, već je tradicionalna postala revija koja se pred kraj svake godine organizuje u Novom Pazaru.

Gospodin Petrović osvrnuo se na proteklu godinu, ističući da je za reprezentaciju Srbije ona bila najuspješnija do sada.

Trener novopazarskih boraca Husein Dupljak govorio je o mečevima koji čekaju njegove borce, pozvavši pritom sve ljubitelje ovog sporta da podrže mlade novopazarske kik boksere.

Saida, Ismail, Ajla i Sedad zrače pozitivnom energijom. Iako ne znaju puno o svojim protivnicima, spremni su kažu za sutrašnje okršaje.

Na samom kraju gospodin Petrović je istakao da je Klub borilačkih sportova iz Novog Pazara u vrhu države i svijeta. On je, u znak zahvalnosti za cjelokupni doprinos, ispred kik boks saveza Srbije treneru Huseinu Dupljaku uručio priznanje.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img