Srbijanski mediji protiv susreta političara iz Srbije sa E. Ganićem

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Afera s naslovom koji para oči. Lokalni funkcioneri u Srbiji sa “ratnim zločincem”. Konkretno, predsjednik Prijepolja sa dr. Ganićem. Ne zna Afera, izgleda, da je dosije Dobrovoljačka zaključen. I danas vrlo osjetljiv, ima taj dosije kojeg je srpska strana uvijek povlačila kad god joj je trebalo.

U kojem se svojstvu predsjednik Općine Prijepolje Emir Hašimbegović SDP-ovac susreo sa dr. Ejupom Ganićem, nije poznato jer g. Hašimbegović ne odgovara na poziv. Mnogi se pitaju je li ovo još jedna priča o raskolu na relaciji SDP-SNS. Dok Ljajić brani, kroz svoju funkciju suradnje s Haškim Tribunalom, srpske zločince, njegov partijski kolega u posjeti Ejupu Ganiću koji je za pojedine srbijanske medije bliske SNS-u i nakon više od 20 godina, bez obzire na odluke i presude, i dalje “ratni zločinac”.

Dok Hašimbegović ne odgovara, na poziv se javlja Odbornik SNS-a u Skupštini Prijepolja. Nije mu kaže drago zbog tog susreta.

  • Volio bih da smo mi, kao odbornici, kao građani Prijepolja, bili upoznati s tim kuda nam se predsjednik kreće i koje poslove obavlja, kako se finansira. Milion puta tražili smo u Skupštini da se pojasni gdje se troše te dnevnice. Ni u kom slučaju ne bi bilo lijepo da sad neko koje privatno na nekom vašaru, iako je završio s radnim vremenom, počne da radi na vašaru, kaže Vladimir Babić odbornik SNS-a u Prijepolju.

A Babića, dr. Ganić, ratni član Predsjedništva BiH podsjeća na neke, kako kaže ružne periode. Ejup Ganić, dio je priče o Dobrovoljačkoj, i zbivanjima u toj sarajevskoj ulici, na historijski datum 3. maja 1992. kada je BiH spašena kao država.

A.Sofić

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img