Home Rubrike Vijesti Novi Pazar u mraku, rasvjeta ne radi, mještani u strahu

Novi Pazar u mraku, rasvjeta ne radi, mještani u strahu

340

U Novom Pazaru je malo ulica u kojima sve ulične sijalice rade jer se mjesecima, u pojedinim mjestima i godinama, nijesu mijenjale pa su jedna po jedna dotrajale. Niko o njima ne vodi brigu.

Mještani ulice Gornji Aleksinac, kažu da ulična rasvjeta ovdje već godinama ne funkcioniše. Najteže je sa  starijim sugrađanima, ali i sa djecom koja se vraćaju iz škole kad padne mrak.

Slična situacija je u Zlatiborskoj ulici u Šutenovcu, gdje na pojedinim mjestima nema ni uličnih svjetiljki, a dodatni problem što ova ulica I dalje nije asfaltirana.

“Zbog mraka djecu iz škole čekaju na dnu ulice. Noću kada građani pogase svjetla sa terasa ovde je mrkli mrak” – kaže jedan od mještana. Mole nadlježene da im riješe ove problem.

Jedna od „najmračnijih“ je i ulica Kosančićeva pored Gradskog stadiona, u kojoj je takođe ulična rasvjeta u jako lošem stanju.  Ništa bolja situacija ni u drugim prigradskim naseljima, u Trnavi i Selakovcu, na raskršću ulica kod El-Džinan džamije, gdje većina ulične rasvjete ili ne radi ili uopšte ne postoji infrastruktura za iste.

Naselja u kojima nema ulične rasvjete ili je u vrlo lošem stanju.

Gornji Aleskinac – Bukreš

Trnava

Zlatiborska ulica – Gornji Šutenovac

Selakovac

 kosančićeva – pored Gradskog stadiona.

Raskršće ulica kod El-Džinan džamije

Pojedine ulične svjetiljke u samom centru grada.

  1. Šabotić
  2. Nezović

 

Previous articleNovi Pazar – Izgradnja najveće ŠKOLE KUR’ANA u Evropi (Video)
Next articleBDZ SANDŽAKA: DISKRIMINATORSKI VLASTI ODNOS PREMA MUSLIMANSKIM VJERSKIM OBJEKTIMA