Mještani Trnave u strahu od klizišta

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Mještani sela Trnava u Novom Pazaru već nekoliko godina imaju problem sa klizištem. Taj problem, kažu datira još od 2008. godine, gdje tada klizište nije bilo aktivno.

Od marta mjeseca ove godine situacija je krenula naopako. Mještani ovog sela kažu da su se obraćali svim nadležnim institucijama vezanim za riješavanje ovog problema, ono što su za uzvrat dobili jeste slanje sa jedne adrese na drugu. Predstavnik mještana sela Trnava Ešref Aljović govorio je o problemu koji je pogodio ovo mjesto. Da stvar bude još gora, vladajuća garnitura, kaže, opstruira riješavanje problema.

Predstavnici vlasti, ističe Ešref, izlazili su par puta na ovaj teren, obećavali danas-sutra, međutim do dan danas nije se pomjerilo od one 2008. godine.

Mještani ovog sela ogorčeni na vlast. Ističu, da se moraju potčiniti nadležnima kako bi se problem riješio. Samo Ešref otac je devetoro djece, od kojih osmoro ide u školu. Klizište je toliko oštetilo put, da je u zimskom periodu i pješice gotovo nemoguće izaći na put, a kamoli automobilom. „I mi smo građani jednaki kao i drugi“, sa ogorčenošću poručuje Ešref Aljović.

Mnogi se sa nevjericom pitaju, kada će vladajuća garnitura prestati da zloupotrebljava svoj položaj? Ešref Aljović ističe da se nada da će doći bolji dani kada će vlast za sve biti jednaka, ne praveći razlike od čovjeka do čovjeka. Iskoristio je priliku da se zahvali Sandžak Televiziji, koja je jedina do sada obišla mještane ovog sela.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img